Hírek Sajtóadatbank EU-melléklet Fotobank DunaMSZ Zrt.
   2018 szeptember 24. 21:41  
 
Tartalommal kapcsolatos kérdések:
Sajtóadatbank
E-mail: sab@mti.hu
Tel: (1)-441-9423
Fax: (1)-375-4337
 
Várjuk észrevételeiket, javaslataikat, amelyeket a tervezett fejlesztések során figyelembe fogunk venni.

Vissza
Az Évfordulónaptár 5, 10, 15, 20 (és ennek többszörösei) éve született, illetve meghalt személyek életrajzi adatait, munkásságát, valamint a fontosabb évfordulós események rövid ismertetését tartalmazza.
 
Lehetősége van egy választott hónapban született, meghalt személyeket, évfordulós eseményeket lekérni. Az állományban kereshet szabadszavasan, dátumra, témára és helyszínre. Lehetősége van nemzeti és nemzetközi ünnepek, jeles napok, világnapok és vallási ünnepek lekérdezésére.
 
A keresés eredményeként a találatokat rendezheti kronologikus sorrendben, az eltelt évek száma (évforduló) vagy betűrend szerint.
 
A belépést követően a lap felső részén a Segítség menüpontot választva részletes információkhoz juthat.
 
Az adatbázis a mindenkor előttünk álló 12 hónap évfordulós anyagait tartalmazza. Egy hónap leteltével az adatbázisból törlődik a lejárt (állományon belül az első) hónap teljes anyaga, és az újabb 12. (tizenkettedik) hónap bekerül az adatbázisba.
A gördülő listákból mindig a teljes állomány (12 hónap) évfordulóinak anyagait, témáit, helyszíneit választhatja.
 
A betekintés értelemszerűen az előfizetéstől függően korlátozódik. Negyedéves, féléves előfizetés esetén a felhasználó a gördülő listákból választva nem kap találatot azokra az anyagokra, amelyekre nem fizetett elő.
 
Amennyiben szolgáltatással vagy tartalommal kapcsolatos kérdései vannak, ezeket a baloldalon található címeken kezdeményezheti.
 

 
Sajtóadatbank
 
Hírek Sajtóadatbank EU-melléklet Fotobank Duna MSZ Zrt.
Impresszum Levél a szerkesztőnek Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt